Barst in de voorruit van uw vrachtwagen?

Bij vervanging van de voorruit krijgt u drie jaar garantie* op de montage (BOVAG-garantie). Dankzij FOCWA-gecertificeerde en gespecialiseerde truckruitmonteurs, die regelmatig trainingen volgen om de kennis up-to-date te houden, kan Truckglas XL deze garantie bieden.

Service Bus ( service op locatie )

Onze service bussen zijn uitgerust om ruitschade aan trucks, bussen en agrarische voertuigen op locatie te kunnen verhelpen. “Stilstand kost geld en daarom is het voor agrarische en transportondernemingen belangrijk dat deze schade zo snel mogelijk opgelost wordt. Truckglas XL adviseert haar klanten ruitinspecties op te nemen in het onderhoudsschema. Een vroegtijdige reparatie voorkomt immers een duurdere ruitvervanging.

Tijd is kostbaar in de transportsector en een snelle service van Truckglas XL speelt in op de behoefte aan continuïteit en snelheid. Wij passen onze inspecties aan op de onderhoudsschema’s van onze klanten wat kostbare tijd bespaart en de kans op een gescheurde ruit vermindert. Wij houden de meest voorkomende ruiten op voorraad zodat we onze klanten snel kunnen voorzien van een nieuwe ruit.

Met behulp van de bussen kunnen onze specialisten snel op de gewenste locatie de ruit repareren of vervangen.”